Gräsklippning

Gräsklippning med kanttrimning. Låt oss ta hand om din gräsklippning och får mer tid över till annat. Givetvis trimmar vi även kanterna när du önskar det.

Gräsklippning

Gräsklippning med kanttrimning

En välvårdad gräsmatta får vilken granne eller förbipasserande som helst avundsjuk och är behagligare att gå på. För att undvika ogräs så har en välvårdad gräsmatta även blivit gödslad ett par gånger per säsong. Vill du att vi även rensar ogräset och vattnar så fixar vi det också.

När du anlitar oss för gräsklippning så kan du förvänta dig ett företag som har erfarenhet, tar ansvar och utför jobbet i tid med de maskiner och verktygen som krävs.


Hur ofta ska man klippa gräset?
Hur ofta man klipper gräset varierar från kund till kund. Gräset klipps oftast var vecka fram till midsommar, sedan vanligast varannan vecka. Men det beror också på väder.

Vill ni få gräsklippning i Malmö, Lund, Staffanstorp, Vellinge, Höllviken, Lomma eller Bjärred med omnejd så hjälper vi er gärna.


Inspirationsbilder

No items found.
"När du anlitar LN Utemiljö AB så kan du förvänta dig ett företag som verkligen har erfarenhet, tar ansvar och utför jobbet i tid med den utrustningen som krävs"

Följ oss på Instagram!

gå till Instagram