Beskärning av buskar och träd

Ofta beskär man trädet för att bevara formen och storleken, men många gånger är det också för att få bort skadade grenar eller att trädet växer fel.

Beskärning av buskar och träd

Beskärning av buskar och träd
Låt oss ta hand om beskärningen av era buskar och träd för att de ska vara snygga och välmående över tid. Självklart helt anpassat efter vilka sorts buskar och träd ni har.

Beskärning av buskar och träd
Ofta beskär man trädet för att bevara formen och storleken, men många gånger är det också för att få bort skadade grenar eller att trädet växer fel. Du kan väldigt enkelt skada träden genom att beskära dem på fel sätt och i fel säsong.  Vi ser till att dina träd får ett friskt liv genom att ta hand om dem på rätt sätt och under rätt säsong beroende på trädsort.

När du anlitar oss för trädbeskärning så kan du förvänta dig ett företag som har erfarenhet, tar ansvar och utför jobbet i tid med de maskiner och verktygen som krävs.

Hur ofta ska man beskära träden?
Hur ofta man beskär träden varierar mycket. I ett optimalt scenario så beskär man träden regelbundet. Dock viktigt att ta hänsyn till trädsort och säsong.

Inspirationsbilder

No items found.
"När du anlitar LN Utemiljö AB så kan du förvänta dig ett företag som verkligen har erfarenhet, tar ansvar och utför jobbet i tid med den utrustningen som krävs"

Följ oss på Instagram!

gå till Instagram